Hawar platbodemverhuur

Wij zijn een kleinschalig (familie) verhuurbedrijf gevestigd te Sneek.
Ons motto is een plezierige vakantie op een platbodem, we houden daarom graag rekenning met de wensen van de klant, en zorgen voor persoonlijk contact. Onze platbodems zijn veilig en compleet uitgerust zonder reclame.
Sneek ligt centraal in het Friese Merengebied. Het is slechts 20 minuten varen van het Sneekermeer (zonder dat u een brug hoeft te passeren) Bij de afvaart nemen we de tijd voor u om het reilen en zeilen aan boord uit te leggen, indien gewenst varen wij eerst een stukje met u mee zodat u zorgeloos van uw vrije tijd kunt genieten.

Hotze

Hotze is met de watersport opgegroeid en begon zijn “platbodemcarriëre” 25 jaar geleden. Na enkele jaren verschillende platbodems te hebben gehuurd, kocht hij De Kooijman en de Vries type Vreedenburgh Schokker “Artemien”. 10 jaar geleden is Hotze een seizoen matroos geweest in de bruine vloot, na al deze ervaringen werd het tijd voor wat nieuws.
Vorig jaar kocht hij er nog een platbodem bij. De Kooijman en de Vries type Gipon grundel genaamd “Zeehaen”. Hier ontstond het idee om kleinschalig wat platbodems te gaan verhuren.

Vera

Vera (dochter van Hotze & Coby) is met de watersport opgegroeid en leerde zeilen in haar eigen houten optimist. 13 jaar geleden heeft ze samen met haar vader haar eigen open zeilbootje opgeknapt (Atlanta Kolibri). Het zeilen bleef kriebelen en zo ging zij in 2018 een seizoen als matroos in de bruine vloot werken.
Toen in 2019 de “Zeehaen” in de familie kwam werd het enthousiasme alleen nog maar meer. Begin 2020 kwam de platbodem nummer 3, de visserman schouw genaamd “Rûchhouwer”. Vera was op slag verliefd bij de eerste bezichtiging.

Coby

Even over mijzelf en hoe ik op dit pad ben gekomen.
Ik ben opgegroeid op de boerderij, als kind lag ik graag in het hoge gras kijkend naar de lucht en de vogels. En niet te vergeten de bloemetjes plukken in het gras.
Ik heb 32 jaar een bloemenwinkel samen met Hotze gerund waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. 10 jaar geleden kwam de interesse naar het “onzichtbare” om mij heen. Ik ben toen een opleiding Transpersoonlijk coach gaan volgen. Ik volg nog vele retraites voor nieuwe inzichten en dit wil ik graag met jullie delen! De natuur is een groot voorbeeld van alles wat leeft en liefde geeft.